Gelegenheden

Wij verzorgen voor alle denkbare gelegenheden de catering. Hieronder hebben wij een opsomming gemaakt van eerder verzorgde opdrachten.

 

Staat uw gelegenheid er niet tussen?

Op het werk

Verjaardag vieren Ede

Bedrijfsfeest Ede

Bruiloft Ede

Buurtfeest Ede

Bedrijfsuitje Ede

Babyshower Ede

Langs de weg

Vrijgezellenfeest Ede

Personeelsfeest Ede

Housewarming Ede

Festival Ede

Bedrijfsopening Ede

Receptie Ede

Straatfeest Ede

Burendag Ede

Partyservice Ede

Evenement Ede

Trouwfeest Ede

Uitvaart Ede

Familiedag Ede

Zomersluiting Ede

Traiteur Ede

In Ede weten we hoe we van elke gelegenheid een smaakvol avontuur kunnen maken.

Onze partyservice is gereed om u te assisteren bij het creëren van gedenkwaardige, smaakvolle ervaringen, welke gelegenheid zich ook voordoet.

Of het nu op kantoor, bij een verjaardag, een bedrijfsfeest, een bruiloft of een buurtfeest in de straten van Ede is, onze partyservice staat paraat om u te assisteren.

Op het werk, of het nu gaat om een belangrijke vergadering, een bedrijfsjubileum of gewoon een alledaagse lunch, onze partyservice brengt heerlijke broodjes, salades en uitgebreide buffetten rechtstreeks naar je kantoor. Werk hard, feest harder! Van bedrijfsfeesten tot personeelsfeesten, wij zorgen ervoor dat uw team wordt verwend met smakelijke maaltijden en verfrissende drankjes.

Bruiloften zijn een viering van liefde en leven, en wij zorgen ervoor dat uw bruiloftsgasten worden verwend met heerlijke gerechten en drankjes. Buurtfeesten verenigen de buurtbewoners, en wij maken van het buurtfeest een culinair hoogtepunt, of het nu in het park is met barbecueën of in de straten van Ede met foodtrucks.

Voor bedrijfsuitjes bieden we een verscheidenheid aan avontuurlijke activiteiten gecombineerd met smakelijke gerechten, waaronder opties zoals een speurtocht gevolgd door een diner of een culinaire workshop gevolgd door een feestelijke borrel. Voor babyshowers bieden we de aanstaande moeder en haar gasten smakelijke taarten, hapjes en drankjes.

Onze foodtrucks staan klaar om u onderweg te voorzien van snelle en smakelijke lekkernijen. Vrijgezellenfeesten kunnen op een chique en smaakvolle manier gevierd worden, of het nu draait om een chique diner, een avondje uit of een eigenzinnig themafeest.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Housewarmings krijgen een bijzonder tintje dankzij onze catering

of het nu gaat om hapjes voor de open huisbezichtiging of een uitgebreid diner voor de intieme feestavond.

Bedrijfsopeningen vragen om een feestelijke start, en onze partyservice kan zorgen voor een indrukwekkend evenement met heerlijke hapjes en drankjes. Recepties, of ze nu zakelijk zijn of sociaal, worden gevierd met een scala aan hapjes en drankjes om uw gasten te verrassen.

Onze BBQ– en partyserviceopties toveren straatfeesten om tot ware culinaire spektakels, waar de straten gevuld zijn met poffertjes en gourmetburgers. Burendagen worden opgeluisterd met heerlijke gerechten en een sfeer van gezelligheid.

Ongeacht de omvang van uw evenement, onze partyservice is er voor u. Van het samenstellen en bereiden van het menu tot het verlenen van service op de locatie, wij zorgen ervoor dat u zich nergens druk over hoeft te maken, zodat u volop kunt genieten.

Evenementen, of het nu een congres, een beurs, een modeshow of een cultureel festival is, worden ondersteund door onze ervaring en expertise om alle gasten te verwennen.

Huwelijksfeesten behoren tot de meest gedenkwaardige dagen in het leven, en we zijn er om uw trouwdag te transformeren tot een culinair meesterwerk. Van uitgebreide diners tot ontspannen buffetten, wij garanderen dat uw huwelijksdag onvergetelijk wordt.

En tot slot, laten we niet vergeten dat we er zijn voor alle momenten in het leven, zelfs de meest aangrijpende. Uitvaarten worden met grote zorg en respect benaderd, en onze partyservice biedt ondersteuning bij het verzorgen van de catering, zodat u zich kunt concentreren op het delen van herinneringen.

Onze culinaire lekkernijen maken familiedagen en zomersluitingen extra bijzonder, en we zorgen ervoor dat degenen die u dierbaar zijn, genieten van heerlijke maaltijden en traktaties.

Tot slot, ongeacht de gelegenheid, de locatie of het moment in Ede, onze partyservice staat klaar om van elk moment een smaakvol avontuur te maken. Geniet van de heerlijke smaken van de stad en de gezelligheid van het samenzijn, terwijl wij zorgen voor de culinaire magie. Ede, waar ieder moment een culinair avontuur is!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.