Borrel bestellen Ede

Als expert in de voedselverzorging sector, weet ik dat een borrel altijd een feestelijke gelegenheid is. Of het nu gaat om een bijzondere gebeurtenis: een verjaardag, een mijlpaal op het werk, een kennismaking met nieuwe collega’s, een jubileum, of wat voor gelegenheid dan ook. Voor degenen die de borrel organiseert, is het van onschatbare waarde dat het een geanimeerde borrel wordt waar alle gasten met plezier op terugkijken.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Bestel catering voor uw borrel in Ede

Wilt u tijdens uw borrel in Ede alles op eigen houtje doen? Dat betekent dat u boodschappen moet halen en zelf de hapjes bereiden, bijvoorbeeld. Maar dat kan behoorlijk overweldigend zijn, dus waarom zou u het uzelf niet wat makkelijker maken? Op welke manier? Door een kijkje te nemen op onze website, waar veel verschillende cateringbedrijven beschikbaar zijn. Elke cateraar heeft zijn eigen specialiteiten. Borrel catering is daar slechts één van. U heeft volledige vrijheid om te kiezen hoe u uw borrel wilt inrichten. Dit kan variëren van een bescheiden borrel tot een luxe borrel met alle toeters en bellen. En dit kan plaatsvinden op de locatie die u het beste uitkomt. Als u bijvoorbeeld een bedrijfsborrel wilt organiseren in uw eigen kantoorruimte, dan kan de cateraar alles ter plaatse afleveren. Vanzelfsprekend, kan de cateraar de catering ook gewoon bij u thuis afleveren.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hapjes bestellen Ede

Tijdens een borrel horen natuurlijk lekkere hapjes geserveerd te worden. Onze cateraar kan de hapjes voor u in orde maken. Op onze website kunt u het diverse assortiment aan hapjes ontdekken en uw keuze maken. Als u prijsinformatie wilt voordat u uw bestelling plaatst, dan staat het u vrij om een offerteaanvraag in te dienen.

Iets anders dan de standaard borrel?

Voor degenen die iets extra’s willen dan een gewone borrel met standaardhapjes, zijn er diverse interessante opties. Een optie is om een food truck in Ede te huren. Dit creëert een gezellige en unieke atmosfeer voor uw borrel. In de food truck is een volledig operationele horecakeuken aanwezig waarin een breed scala aan heerlijke gerechten kan worden bereid. Er zijn gerechten beschikbaar vanuit verschillende culturen en regio’s. Een optie is bijvoorbeeld een food truck met smaakvolle Aziatische gerechten, of een food truck met een uitgebreid Caribisch menu. Ook pizza’s en hamburgers zijn beschikbaar.

Een alternatieve keuze is om een barbecue in Ede te overwegen. De cateringdiensten in Ede hebben een uitgebreide selectie aan barbecuegerechten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat kan de catering in Ede nog meer bieden?

Niet alleen voor borrels bestellen Ede bent u op onze website aan het juiste adres.
Feesten en partijen worden altijd gewaardeerd op de kwaliteit van het aangeboden eten. Een populaire vorm van catering is het buffet, omdat dit diverse gerechten biedt en er voor ieder wat wils is. Voor ieder feest is het bestellen van een buffet in Ede een goede keuze.
Denkt u bij uw te organiseren event eerder aan een opstelling waar mensen gezellig de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan past het om te gourmetten in Ede. De catering biedt een uitgebreid assortiment van gourmetschotels.
Ook voor de lunch in Ede is de catering een goede partner. Misschien wilt u een gezellige lunch organiseren voor familie en vrienden, of is er een lunch nodig voor een zakelijke bespreking. Kijk op onze website naar de mogelijkheden.
Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Organiseer eens een High Tea! Hier kan bij een kop lekkere thee genoten worden van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan bij u thuis, maar u kunt door de catering ook de High Tea laten leveren op een door u gewenste locatie.
Voor de zoetekauw: de cateraar kan ook desserts in Ede leveren. Organiseer eens een dessert party, dat is helemaal in! Eens een keer niet de gebruikelijke hartige hapjes, maar alleen maar lekkere zoete taarten en nagerechten. Heerlijk!

Onze website is niet alleen voor borrels de juiste keuze. De kwaliteit van het aangeboden eten is altijd een belangrijk punt bij feesten en partijen. Een veelgekozen vorm van catering is een buffet, omdat dit een scala aan gerechten biedt en voor iedereen wat te vinden is. Het bestellen van een buffet in Ede is een geweldige optie voor alle soorten feesten.

Als u denkt aan een opstelling waarbij mensen de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan is gourmetten in Ede een passende keuze|dan is gourmetten in Ede een geschikte optie|dan past gourmetten in Ede goed bij uw wensen|dan is gourmetten in Ede een uitstekende keuze}. Er is een divers aanbod van gourmetschotels beschikbaar. De catering in Ede is ook een goede optie voor de lunch. Misschien heeft u plannen voor een gezellige lunch met familie en vrienden. Raadpleeg onze website voor een overzicht van de mogelijkheden.

Bent u op zoek naar een originele manier om uw verjaardag te vieren? Overweeg dan eens een High Tea te organiseren. Tijdens een High Tea kunnen gasten genieten van een verscheidenheid aan zoete en hartige lekkernijen. Dit kan bij u thuis, maar ook op een locatie van uw keuze, plaatsvinden. Als u meer van zoetigheid houdt, kan de cateraar ook desserts in Ede leveren. U kunt overwegen om een dessertfeest te organiseren? Een dessertfeest is momenteel erg in trek. In plaats van de gebruikelijke hartige hapjes, kunt u genieten van heerlijke zoete taarten en nagerechten. Heerlijk!

Kwaliteitsgarantie

Of u nu via onze website bestelt, wij bereiden al onze gerechten met liefde en aandacht. Bovendien voldoen alle gerechten aan zeer strenge hygiënische richtlijnen. Hygiëne is voor ons van groot belang en bieden volledige zekerheid over de cateraars waarmee wij een partnerschap hebben.

Hoe werkt het?

Op onze website kunt u eenvoudig uw keuze maken voor de gewenste catering. U heeft de optie om deze direct te bestellen of om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Een van onze cateraars zal dan met u in contact treden om uw bestelling en uw voorkeuren te inventariseren. Op de dag van uw feest, evenement of speciale gelegenheid zullen de gerechten worden bezorgd op de locatie van uw keuze.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.