Koningsdag Ede


Koningsdag is het grootste feesten van het jaar in Ede, veel mensen komen op af, de stad stroomt helemaal vol. Als je ervoor kiest om Koningsdag eens lekker thuis te vieren, terwijl je geniet van, kan Catering in Ede je helpen voor deze speciale gelegenheid iets lekkers op tafel te zetten. Dit kan echt van alles zijn, het maakt niet uit of het een ontbijt is, een middagdiner of diner, of zelfs gewoonweg schalen met heerlijke hapjes en snacks, alles is mogelijk.

Het is aan jou om de maaltijd naar eigen wens samen te stellen. Wat we te bieden hebben is lekker uitgebreid, en bevat gerechten uit alle windstreken, we schrikken nergens van terug. Wij maken het met liefde, en kunde, voor je klaar, en bezorgen het eten en de drank, op de afgesproken datum en tijdstip. We bezorgen in heel Ede.

GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hoe gaat het aanvragen van een offerte, en het bestellen in zijn werk?


Als je interesse hebt in een offerte, kun je dit op onze webpagina doen. Klik op de knop met de tekst “Vraag een offerte aan” en vul het bijbehorende formulier in dat verschijnt. Probeer op dit formulier volledige details te verstrekken, hoe meer informatie je met ons deelt, hoe meer wij je een perfecte op maat gemaakte offerte kunnen opsturen! Denk er ook aan om aan te geven of er nog speciale wensen zijn, denk hierbij aan bijvoorbeeld glutenvrij eten, vegetarisch.

Nadat je de offerte hebt verkregen, en je er helemaal mee eens bent, kun je de bestelling plaatsen, ook dit doe je via deze website. Maak je keuze, maak snel even een account aan (dit kost niet meer dan 3 minuten), en verricht als laatste stap, de financiële transactie, en klaar ben je, het gemakt dient de mens! De betaling geschiedt via het IDEAL systeem.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat zit er nog meer in ons assortiment voor Koningsdag Ede?


De keuze aan gerechten is lekker uitgebreid, we hebben voor ieder wat wils, we bieden gerechten aan uit diverse hoeken van de wereld. Om je alvast een beetje een idee te geven, zal ik even wat van de mogelijkheden voor je benoemen, maar om alles te bekijken wat we te bieden hebben, verwijs ik je graag naar de pagina “assortiment” op deze website.

Hapjes bestellen Ede
Buffet bestellen Ede
High Tea bestellen Ede
Tapas bestellen Ede
Lunch bestellen Ede
Gourmetten bestellen Ede
Borrel bestellen Ede
Italiaans bestellen Ede
Grieks bestellen Ede

Je ziet het, we hebben echt van alles in huis, om van ieder evenement een groot succes te maken. Ook voor Koningsdag is er van alles mogelijk. We hebben ook op deze feestelijke dag lekker veel verschillende soorten bieren, en cocktails in het aanbod. En natuurlijk ook Champagne. Er moet toch getoast kunnen worden!

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Koningsdag Ede: Tot slot


Ongeacht of je Koningsdag viert met je vriendenclub, in de huiselijke sfeer, met onze expertise maken we er een geweldig feest van, waarbij we aan ieders wensen voldoen. Laat ons weten wat je wensen zijn, en wij maken deze voor je in orde. We wensen je een fantastische Koningsdag toe, met zonnig weer! Geniet er volop van!

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.