Assortiment

Bestel heerlijk eten met liefde bereid door uw lokale kwaliteitscateraars.

Al sinds 2008 zorgen we zo voor blije gezichten en ontzorgde gasten. Kiest u voor onze cateringservice, dan kiest u voor een professionele en betrouwbare partner die uw catering tot in de puntjes bezorgd.

Staan uw wensen er niet tussen?

Buffet bestellen Ede

BBQ bestellen Ede

Lunch bestellen Ede

Brunch bestellen Ede

Stamppot bestellen Ede

Gourmetten bestellen Ede

Hapjes bestellen Ede

High Tea bestellen Ede

Tapas bestellen Ede

Italiaans bestellen Ede

Grieks bestellen Ede

Desserts bestellen Ede

Walking dinner Ede

Food truck Ede

Snackwagen Ede

Borrel bestellen Ede

Live Cooking Ede

In Ede, waar de culinaire scene sprankelt

brengen wij u een smaakvolle reis door onze assortimenten. Of u nu een knallend feest organiseert op het werk of simpelweg een ontspannen avond thuis wilt, onze culinaire aanbod zal uw smaakpapillen verwennen.

Lanceer uw smaakvolle ontdekkingsreis met een keuze uit de meest verleidelijke buffetten, met een wereldse samensmelting van smaken op uw bord. Of kies voor de onweerstaanbare geuren van een authentieke BBQ-ervaring, die uw smaakpapillen zullen laten dansen.

Onze lunches voelen als een warme omhelzing op een hectische dag, terwijl onze brunches zijn een feestelijke traktatie die de ochtend opfleuren met smaken van zoet tot hartig.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Op zoek naar een dosis comfortfood?

Onze Stamppotten zijn een ode aan de Nederlandse traditie, terwijl het Gourmetten een sociale gelegenheid is waarbij iedereen zijn innerlijke chef-kok kan ontketenen.

Voor heerlijke lichte hapjes kunt u terecht bij onze smaakvolle Hapjes, perfect voor informele samenkomsten. Of trakteer uzelf op een chique High Tea, met thee, gebakjes en sandwiches die uw zintuigen verwennen.

En als de avond valt, brengen we de wereld naar u toe met diverse keuzes, van Italiaanse tot Griekse gerechten, en van verrukkelijke Desserts tot spannende Tapas. Als u op zoek bent naar een bijzondere eetervaring, probeer dan onze Walking Dinner, Food Truckof Live Cooking-aanbiedingen.

Kortom, in Ede, is er voor elke smaak een smakelijke oplossing. Laten we samen genieten van de diverse smaken die deze schitterende stad te bieden heeft. Eet smakelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.